Servicii oferite

Profesioniștii noștri vor efectua teste diagnostice, umplerea fluidelor, înlocuirea motorului, schimbările de ulei și reviziile totale ale vehiculelor.

Service reparații

Indiferent dacă defecțiunea aparține sistemului electric, mecanic sau ține de anvelope ori reglarea geometriei, la noi își găsește rezolvarea.

ITP-ul sau Inspecția Tehnică Periodică

Reprezintă o verificare tehnică periodică și obligatorie a mașinii! Venim în întâmpinarea dvs cu linia de inspecție tehnică, modernă și cu un raport bun calitate – preț.

Uleiuri și filtre

Oricare ar fi necesitatea urgentă în materie de consumabile auto, vă recomandăm să consultați oferta noastră!

Piese auto - Accesorii

Ai nevoie de piese de schimb pentru mașina ta? Oferim o gamă largă de modele și branduri, pentru modele din fabricația europeană și nu numai.

Aveţi încredere în noi!

Știm pe deplin cât de dificil este să găsiți service-uri fiabile și demne de încredere. Suntem mereu dornici să dovedim clienților noștri că suntem diferiți!

  • Ne ocupam de toate mărcile și modelele și ne-am specializat în mai mult de 40 de mărci de mașini
  • Toți mecanicii și tehnicienii noștri sunt echipați cu cea mai recentă tehnologie portabilă
  • Toate lucrările noastre au o garanție minimă variabilă
  • Colaborăm cu cele mai sonore branduri în vederea aprovizionării cu piese și accesorii

Tehnicienii noștri calificați vă vor ajuta să luați cele mai bune decizii, în funcție de nevoile și dorințele d-voastră, totul la un preț rezonabil.

Suntem un service orientat spre deservirea rapidă și eficientă a clienților, prin utilizarea ultimelor tehnologii și proceduri de pe piață. Soluțiile tehnologice personalizate fiecărui serviciu asigură beneficii de ambele părți.

Credem în oameni! Pentru a crea o afacere de succes, este nevoie de un vis. Şi este nevoie de oameni pentru a transforma visul în realitate. Noi, îi avem pe cei mai buni!

Servicii apreciate

Revizii și întreținere periodică

Părțile componente ale autovehiculului se uzează în timp, iar neprevăzutul întâmpinat pe șosele impactează negativ elemente esențiale.

Verificare - Reparare sistem direcție

Beneficiați de servicii specializate de reglare a direcţiei autoturismului, întrucât aceasta este esenţială pentru siguranţa pasagerilor şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Reparații sistem iluminare

Funcția esențială a sistemului de iluminare este aceea de a asigura vizibilitatea pe direcția de mers și acest lucru este realizat de către faruri. Nu neglijați!

Reparații sistem climatizare

Sistemul de aer condiționat este menit să asigure confortul pasagerilor din habitaclu și să prevină extenuarea șoferului. Asigurați-vă un mediu agreabil!

Reparații sistem transmisie

Fie că aveți o cutie de viteze manuală, automată sau semi-automată, sistemul de transmisie are un rol esențial în gradul de performanță și fiabilitate al vehiculului.

Diagnoză auto computerizată

Oferim servicii de diagnoză auto computerizată, identificarea, interpretarea și ștergerea erorilor intermitente sau permanente pentru o varietate de brandurile auto.

Obține o programare online